Varje dag - en gåva!

Att vara omvänd - frälst - är det bästa som hänt! Tänk att varje dag vakna upp till en ny dag och veta att vad som än händer är Jesus där med sina omslutande händer och leder mig genom allt. Det är en nådegåva som är det finaste, största och underbaraste jag kan tänka mig. En riktig kärleksgåva som bara Jesus kan ge.

Jag har upplevt en ledning från Gud, som när jag ser på det efteråt, varit alldeles perfekt och genomtänkt. Jag kan bara ödmjukt böja mej för Honom och Prisa Hans Heliga namn!

Jag har arbetat som lärare inom elektronikområdet flera år och när jag skulle gå en utbildning på högskolan och söka in där - i en ålder av +50 - visade det sig att alla personer som jag behövde kontakta hade jag tidigare en relation till. Det underlättade hela proceduren väldigt mycket och jag kom så småningom in och kunde gå utbildningen som ledde till kunskap i Internetteknik. När jag var klar med utbildningen fanns det ett arbete som lärare på en gymnasieskola som efterfrågade någon med just denna kompetens. Jag fick ett vikariat på ett läsår och har sedan blivit en tillvidareanställning. När jag ser tillbaka på hela denna tid kan jag bara ödmjukt konstatera att det är Gud som lett mig genom allt och jag tackar och prisar HONOM för hans godhet och kärlek!
loggafot15 Kennert