Den största gåvan i livet.

tn vakupp lugnthavAtt få tillhöra Jesus är den största gåvan i livet. För mig är det en sådan tillgång och styrka och gör all skillnad i världen.
Jag växte upp i en kristen familj och tron var lika självklar som luften vi andades. Jag fick gå i söndagsskola och varje dag vid middagsbordet lästes det i Bibeln och vi bad tillsammans för både små och stora saker. Jag kan inte säga exakt när jag tog emot Jesus i mitt hjärta, han har alltid funnits där, men när jag var 13 år valde jag att döpa mig och i samma veva blev jag andedöpt.

Det var en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Utan att jag visste så mycket om det började jag tala i tungor. Det är ett bönespråk som man som kristen får av Gud och det har hjälpt mig i bönen alltsedan dess. När ens egna ord inte riktigt räcker till kan man be med den helige andes bönespråk och Gud vet ju vad vi behöver!
Men har du aldrig tvivlat? kanske du tänker. Det låter så enkelt! Jo jag har haft många tillfällen i mitt liv då min tro har prövats. Då jag har stått vid olika vägval. Då min känsla har varit att antingen springer jag bort från Gud eller så springer jag till Gud. Och varje gång jag har vänt mig till Honom har han alltid funnits där och visat sig vara trofast. Som en klippa som tål att luta sig mot när livets vindar viner.
loggafot15Ann-Sofie