Gud är ljus och inget mörker finns i honom

Livet som omvänd är ett liv i trygghet med det menar jag inte att jag ser varje dag i ljus men Gud är ljus och inget mörker finns i honom, det är det som ger mig trygghet.

När jag ser tillbaka på min uppväxt till nu har jag fått uppleva mycket tillsammans med Jesus. Jag känner att jag växer hela tiden men samtidigt är det mycket idag som jag står frågande inför. Jag brukar varje morgon läsa i en andaktsbok och börjar dagen på det sättet. Det känns viktigt för mig för jag vet aldrig vad som kommer att hända men detta gör att jag är förberedd. Jag avslutar dagen tillsammans med min man och vi läser bibeln tillsammans och ber till Gud för bönämnen och tackar honom för dagen som varit. Ibland får jag möjlighet att vittna om Jesus och dessa dagar är guld värda för mig. Kärleken till Jesus gör att jag även vill bry mig om människor i nöd, människor som är sjuka eller inte mår så bra.

Jag kan sammanfatta att Jesus är det första i mitt liv, han går alltid vid min sida och finns med mig alla slags dagar. Jag vill uppmuntra dig att ta emot Jesus i ditt hjärta han kommer aldrig att lämna dig. Joh 3:16

loggafot15 Helena