Plötsligt var min psoriasis helt borta

havsvag text tn40 år av psoriasis och ledvärk fick ett mirakulöst slut efter att jag fick ett sms från min dotter som befann sig på Livets ord i Uppsala. På en enda vecka gick jag från att vara täckt med fruktansvärda utslag till att vara helt ren på hela kroppen och helt fri från ledvärk!

Gud hör bön

peaseros ordnarsig 200Jag var hos läkaren för ett läkarbesök. Inget särskilt som jag visste om eller några symptom som jag kände av, utan ett besök av mera rutinundersökning. Ett s.k. psa-test gjordes, jag är ju +pension, så det var också naturligt.

Efter en liten tid kom resultatet av provtagningen och psa-testet konstaterade läkaren att jag hade förhöjda värden i prostatan som till 90% pekade på cancer.

Jesus helar idag!

vagorsegelbat manly 200skI oktober 2009 skadade jag mig i axeln under snickeriarbete. Jag kunde knappt lyfta armen men lyckades ändå med hjälp få upp armen så jag kunde äta. En obehaglig skada, som en förlamning, och jag som alltid har varit stark så jag kan arbeta med allt möjligt. Jag gick till en läkare som tittade på min axel och gjorde bedömningen att med hjälp av en sjukgymnast träna upp muskeln i axeln så jag kan använda armen igen.