Himmelsk hälsning en augustinatt

Jag har nog alltid trott på Gud men det har fått vara med det att han finns nog i himlen och han har nog skapat allt. Mitt liv har väl varit OK men jag har inte kunnat reda ut allt som jag önskat. Vid fester t.ex. har det blivit lite för mycket av alkoholhaltiga drycker och omdömet har sjunkt i takt med att glaset blev tomt. Detta innebar att jag gjorde och sa dumma omdömeslösa saker som jag bittert ångrade dagen efter. 

Vi var på vårt sommarställe tillsammans med syskon och familjer och festade som vanligt en sommarkväll som blev natt eftersom vädret var härligt och vi hade trevligt. Efteråt var vi ett par stycken som tog sällskap hem och vi satte oss på vår altan för att "snacka lite". Där kände jag bara som kraftiga "stötar", som elektiska ström som kom igenom kroppen. Jag bara restes rakt upp och med armarna i luften tog emot stötarna och ropade Jesus med tårarna trillande efter kinderna.

Detta upprepades 2 gånger till och jag blev alldeles matt. Min svägerska som var med och redan frälst förstod vad som var o färde och kunde bara glädjande och strålande se på det som händer. Dagen efter var jag mycket betänksam men anade ändå vad som hade hänt, jag tog emot Jesus och efter detta har mitt liv ändrats på många sätt. Gud verkar på de mest märkliga sätt och platser men en sak är säker, det är det bästa som hänt mig, jag är så tacksam till Gud att jag idag är fri och kan kallas ett GUDS BARN!
loggafot15 Kennert