Nyckeln till himmelen

Det viktigaste är att ta emot Jesus som sin personlige frälsare. Då tar du emot "nyckeln" till himmelen där Gud råder. När du tar emot Jesus lämnar du ditt gamla liv, ditt syndiga liv, och får ett nytt liv med Jesus. Med synd menas att du vänt Gud ryggen och går din egen väg där du själv styr ditt liv. Men eftersom du inte kan se vad som väntar dig i framtiden lämnar du över "rodret" till Jesus och han leder dig genom allt. Du behöver inte ägna dig åt bekymmer över vad som kan hända, HAN leder dig!
loggafot15 Kennert

Därför ska du omvända dig

  • Att det finns någon som har skapat dig och älskar dig precis som du är.
  • Att det finns någon som vill göra dig till en hel människa och som kan fylla dina innersta önskningar och behov av kärlek och mening.
  • Att det finns någon som vill bära dig genom livet och som tar emot dig på andra sidan när du tror att livet är slut.
    loggafot15 Martina
krokuspistill 200

Helande - mirakel av Gud!

Jag lyssnade nu när den lilla kvinnan talade: ”Medan du talade om den Helige Ande”, sa hon, ”så sa du att i honom finns uppståndelsekraften, och då kände jag Guds kraft flöda genom hela min kropp. Även fast inte ett ord om de sjukas helande hade uttalats, visste jag direkt och definitivt att min kropp hade blivit helad. Jag var så säker på detta, att jag gick till doktorn idag för att få mitt helande verifierat.”
marguriter ls tnsk 200

Välj Jesus

Gud vill det goda för alla människor. Vi kan försöka så mycket vi vill att göra det som är gott och bra och vi kan försöka uppnå det som är bra för oss och det som är bra för vår värld och så vidare. Vi kan försöka uppnå lycka på alla sätt, men vi kommer aldrig någonsin att lyckas om vi inte väljer Jesus.